keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ikkunalautaa, maalausta ja terassin lasitusta

Kaiken näköisiä puuhailuja on ollut tässä viime aikoina. On maalattu hamsterin häkkiä ja muitakin tavaroita. Yläkerran aulaan on tehty käsityönurkkaus. Tuntuu, että kodista alkaa pikku hiljaa muotoutumaan oman näköinen. Eilen illalla lasitimme terassia vanhoilla ikkunoilla ja nyt tuli mieleeni, että olisi ihana saada sinne ihanat pariovetkin kuistille. Saas nähä mihin homma etenee.

 


Pesuhuone on ollut jotenkin autio, nyt kuitenkin keksin raahata sinne vanhat maaliset rappuset. Miehenikin varmaan hyväksyi, kun ei kritiikkiä kuulunut.
Usein hääräilyni saavat aika ankean vastaanoton, kun muu perhe ei oikein innostu ideoista. He kannattavat vastakkaista ajatusmaailmaa.... Niukasti ja uutta! Onneksi saan silti toteuttaa omaa näkemystäni ja isäntäkin auttaa nikkarointi hommissa.
Mamman vanha ompelurasia...

Sai uuden ilmeen tuunaamalla.

Kerättyjä purkkeja...

Saatiin niistä oivat askartelu tarvikkeiden säilytysastiat

1 kommentti:

  1. HEI!
    Eksyin blogiisi kuistin lasituksia googlettaessani. Näin äkkisältään blogisi vaikuttaa oikein kivalta ja mukavia pikku tuunaus vinkkejäkin täältä tuntuisi löytyvän. Niinpä päätin liittyä lukijaksesi ja lisään blogisi oman blogini lukijaluetteloon, joten poikkeamapa toistekin. Aurinkoista päivän jatkoa!

    VastaaPoista