lauantai 14. kesäkuuta 2014

Taivaallinen kirppis

Eilen aamulla kaffettelun lomassa päätimme lähteä naapurin kanssa Saloon kirppareille, pitkästä aikaa. Hän oli kuullut uudesta siististä kipputorista ystävältään. Täytyy myöntää, että tuollaista kirpputoria en uskonut olevan olemassakaan.



Kerrassaan uskomaton, suosittelen lämpimästi niillekin, jotka eivät pidä yleensä kirpputoreista. Kaikki oli viimeisen päälle stailattu. Keskellä oli valkoinen sohva ja leluja korissa lapsille, joten hekin viihtyvät. Paikka on pieni ja tunnelmallinen. Myös pieni kahvio sieltä löytyy. Ja tietysti siistiä tavaraa kauniisti esille laitettuna. Mukaan matkaan tarttui siis kolme sylillistä tavaraa, vaatteita ja sisustus jutskuja.



Mulla ja naapurilla molemmilla taisi vähän mopo karata käsistä, mutta kun toisen romu on toisen aarre. Kävimme vielä toisessa, myös aika siistissä kirpparissa ja sama määrä kamaa tuli sieltäkin. Reissu oli siis antoisa ja varmasti tulee usein käytyä aarteita etsimässä Salon suunnalla. pari romu kirppistä jäi vielä kiertämättä, ei uskallettu enää mennä, eikä autoon olisi enää mahtunut.

Amppeli

"Maahiset" kengät

Kori kengille eteiseen

Valkoinen napillinen tyyny

2 valkoista, 1 pellavainen ja 1 pellavainen pitsillä tyynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti